Hiemer-karácsony: kezdődjön itt az ünnep! PDF Nyomtatás E-mail

Idén is páratlan élményekkel, különleges ajándékokkal gazdagodhat, aki a fehérvári belvárosba látogat Advent idejében. A „Hiemer-karácsony” olyan változatos programokkal várja a családokat, mint az Adventi Meseház vagy a Pazar Bazár.


Meghitt hangulatot, közösségi ünnepet és különleges programokat talál, aki a Hiemer-házban kezdi idén a karácsonyt. A Hetedhét Játékmúzeumban adventi meseházat rendeznek vasárnaponként 10 és 18 óra között, a Hiemer-ház Gótikus termében pedig hétvégenként 13 és 20 óra között iparművészeti vásárt tartanak. Idén is lesz adventi fényfestés a MéhKas Aulával, a Hiemer-házat vasárnaponként 16 és 20 óra között öltöztetik fényköntösbe.

 
A Városház téren idén is felállításra került a város karácsonyfája, a mellette lévő színpadon pedig a négy adventi hétvégén karácsonyváró műsorok, hétköznapokon pedig helyi iskolások és óvodások előadásai tekinthetők meg. A Városi Képtárban vasárnapi kamarakoncertek, a Püspöki palota udvarában pedig jótékonysági és kézművesvásár várja az érdeklődőket.