Hiemer hírek
Hiemer-ház III. ütem népszerűsítése III. PDF Nyomtatás E-mail

A "Belváros rehabilitációjának folytatása" című projekt keretében esküvői nyílt nap megrendezésére került sor  a Hiemer-házban, 2013. január 19-én.

Bővebben...
 
Hiemer-karácsony: kezdődjön itt az ünnep! PDF Nyomtatás E-mail

Idén is páratlan élményekkel, különleges ajándékokkal gazdagodhat, aki a fehérvári belvárosba látogat Advent idejében. A „Hiemer-karácsony” olyan változatos programokkal várja a családokat, mint az Adventi Meseház vagy a Pazar Bazár.

Bővebben...
 
Hiemer-ház III. ütem népszerűsítése II. PDF Nyomtatás E-mail

A "Belváros rehabilitációjának folytatása" című projekt keretében a város rendezvényszervezőit invitáltuk a Hiemer-házba november 26-án.

Bővebben...
 
Hiemer-ház III. ütem népszerűsítése I. PDF Nyomtatás E-mail

A "Belváros rehabilitációjának folytatása" című projekt keretében a város legjelentősebb cégei és intézményei képviselőit hívtuk meg a Hiemer-házba november 7-én.

Bővebben...
 
TELJES A HIEMER-FONT-CARAFFA TÖMB MEGÚJULÁSA

Székesfehérvár egyik legszebb pontján – a Belváros szívében – helyezkedik el a Hiemer-Font-Caraffa épületegyüttes. Három egymást követő ütemben sikerült megteremteni a felújításhoz szükséges forrást, de 2011 novemberére elmondható: teljes egészében megújult és múltjához, valamint Székesfehérvár nevéhez méltón fogadja a látogatókat.

 

Bővebben...
 
BEFEJEZŐDÖTT A III. ÜTEM KIVITELEZÉSE

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata 1.787.180.464 forint vissza nem térítendő támogatást nyert a „Belváros rehabilitációjának folytatása” című kiemelt projekt megvalósítására. A KDOP-3.1.1/D-2009-0005 azonosítószámú projekt teljes költségvetése 2.182.485.968 forint, mely tartalmazza a támogatási összegen felüli 18% önkormányzati önerőt is (395 millió forint). A projekt egyik fő eleme a Hiemer-Font-Caraffa épülettömb III. ütemének rekonstrukciója, ezen belül étterem, rendezvényterem és a babamúzeum kialakítása volt.

Bővebben...