Újra kitelepültek .. PDF Nyomtatás E-mail

  ....a sörözők, fagyizók, kávézók, a sétálók is kezdenek visszaszokni a Fő utcára.

 

Bővebben...
 
Egyre többet mutat magából az új Fő utca PDF Nyomtatás E-mail

A Juhász Gyula utcában szinte már teljesen készen van az új burkolat és az indát is lefektették egy darabon. A Főtér felől a Fő utcára érkezve pedig egészen újfajta kép fogad bennünket: a réginél sokkal tágasabbnak tűnő és elegáns utca képe kezd kirajzolódni.

Bővebben...
 
Magyar fejlesztésű RGB LED-es inda PDF Nyomtatás E-mail

A kivitelezők elkezdték az „inda” telepítését az új Fő utcára. A lefektetett világítótestek végigfutnak majd az új burkolatban több mint 1300 méter hosszan.

Bővebben...
 
Már rakják a gránit díszburkolatot! PDF Nyomtatás E-mail

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Fő utca felújítása:  a Juhász Gyula közben megkezdték a végleges gránitburkolat lerakását, így a járókelők is megnézhetik már élőben, milyen is lesz a belváros új díszburkolata.A készülő díszburkolatot a hétvégén egyébként Cser-Palkovics András polgármester is megtekintette, sőt, le is fotózta.

 

Bővebben...
 
A jövő héten PDF Nyomtatás E-mail

.. már kezdődik a Városház tér fugázása és a díszburkolat lerakása

 

Bővebben...
 
Bizakodóak a bolttulajdonosok PDF Nyomtatás E-mail

Kevés járókelő, elkerített gödrök, kavicsbuckák és folyamatos zaj - készül a Fő utca új burkolata. Az üzletek forgalma visszaesett, de a tulajdonosok bíznak benne, hogy hosszú távon a megszépült Belváros az eddigiekhez képest sokkal több látogatót vonz. A kivitelező az eddig előírt ütemekhez tartja magát.

 

Bővebben...
 
Egyszerre két projekt is a nyertesek között: PDF Nyomtatás E-mail

másfélmilliárdnál több támogatás érkezik Fehérvárra!

 

Mind a Koronás Park megvalósítására, mind a szárazréti szociális célú város-rehabilitációra támogatást nyert a fehérvári önkormányzat. A jó hírt Cser-Palkovics András polgármester és Molnár Tamás, a Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség ügyvezető igazgatója jelentette be.

Bővebben...
 
Elkezdődött a Városház téri díszburkolat felújítása PDF Nyomtatás E-mail

A Városház téren elkezdődött a kockakő burkolat felújítása. A kivitelező járhatóbbá teszi és újrafugázza nem csak a téren, hanem a Liszt Ferenc utcában is több mint 5000 négyzetméteren a már meglévő kiskockakő burkolatot, melynek a hibajavítása is megtörténik. Ezen a részen az ivóvíz és szennyvíz rekonstrukció már korábban elkészült. A szakemberek először a csatornalefolyók szintjét állítják be, majd a kis kockakövek újraszintezése után a fugaként használt sódert kiporszívózzák és egy speciális műgyantás fugázó anyaggal rakják újra.

 

Bővebben...
 
2013 a belvárosi fejlesztések esztendője PDF Nyomtatás E-mail

Székesfehérvár – A Hiemer-ház már megszépült, a Fő utca felújításával pedig idén tovább folytatódik a „Belváros rehabilitációjának folytatása” elnevezésű projekt. Mint Égi Tamás, a körzet önkormányzati képviselője kiemelte, fejlesztések szempontjából idén a belváros kiemelt területnek számít.

 

Bővebben...
 
Április végére kész a csapadékcsatorna PDF Nyomtatás E-mail

....jöhet a gránit burkolat Aki a Fő utcán sétál mostanában, mindenütt munkagépekkel és hatlamas műanyag csövekkel találkozhat.

 

Bővebben...
 
Az on-line fórumon is fontos kérdés volt PDF Nyomtatás E-mail

.... a Fő utca rekonstrukciója Cser-Palkovics András polgármester szerdán az ismert közösségi portálon tartott on-line lakossági fórumot,

 

Bővebben...
 
Eltűnt Varkocs György szobra PDF Nyomtatás E-mail

Felújítják a régi alkotást, a medence helyét interaktív szökőkút foglalja el

 

Bővebben...
 
Díszközgyűléssel kezdődik az Emlékév PDF Nyomtatás E-mail

A Szent István Emlékévhez kapcsolódóan mintegy száz különféle rendezvénynek ad helyet a királyok városa 2013-ban. Január 4-én díszközgyűlés nyitja meg a programsorozatot.

Bővebben...
 
2013-ban is folytatódnak a fejlesztések PDF Nyomtatás E-mail

Eredményes közmeghallgatást tartott a város közgyűlése december 14-én: a legtöbben a buszmenetrend változásaira, a Halesz-park felújítására és az Emlékév eseményeire voltak kíváncsiak.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 3