Új burkolat, szökőkút és világítás PDF Nyomtatás E-mail

Befejező szakaszához érkezik az utóbbi évek egyik legjelentősebb beruházása, a Fő utca rekonstrukciója Székesfehérváron. A munkaterület átadás-átvételi eljárására hétfőn került sor. Dr. Cser-Palkovics András polgármester és Égi Tamás alpolgármester, az 1. számú választókörzet önkormányzati képviselője is részt vett a szakemberekkel közös bejáráson. Az idei év első felében megvalósul a Fő utca díszburkolatának, a csapadékvíz elvezetésének, valamint díszkivilágításának kivitelezése.

Bővebben...
 
Az emlékévre a belváros is megszépül PDF Nyomtatás E-mail

A Belvárosi lakók klubja előtt ismertette a 2013-as emlékév eseményeit Csurgai-Horváth József, az emlékév előkészítésével megbízott bizottság elnöke. Cser-Palkovics András polgármester kiemelte: számos olyan fejlesztést, változást terveznek jövőre, melyek igazi közösségi térré változtatják a városközpontot, és emellett az itt élők szempontjait is figyelembe veszik.

Bővebben...
 
Hiemer-karácsony: kezdődjön itt az ünnep! PDF Nyomtatás E-mail

Idén is páratlan élményekkel, különleges ajándékokkal gazdagodhat, aki a fehérvári belvárosba látogat Advent idejében. A „Hiemer-karácsony” olyan változatos programokkal várja a családokat, mint az Adventi Meseház vagy a Pazar Bazár.

Bővebben...
 
Hiemer-ház III. ütem népszerűsítése I. PDF Nyomtatás E-mail

A "Belváros rehabilitációjának folytatása" című projekt keretében a város legjelentősebb cégei és intézményei képviselőit hívtuk meg a Hiemer-házba november 7-én.

Bővebben...
 
Hiemer-ház III. ütem népszerűsítése II. PDF Nyomtatás E-mail

A "Belváros rehabilitációjának folytatása" című projekt keretében a város rendezvényszervezőit invitáltuk a Hiemer-házba november 26-án.

Bővebben...
 
Hiemer-ház III. ütem népszerűsítése III. PDF Nyomtatás E-mail

A "Belváros rehabilitációjának folytatása" című projekt keretében esküvői nyílt nap megrendezésére került sor  a Hiemer-házban, 2013. január 19-én.

Bővebben...
 
Befejeződött a vízi közművek felújítása a Fő utcán PDF Nyomtatás E-mail

Befejeződött a Fő utcai vízi közművek felújítása, délelőtt megtörtént a terület műszaki átadása. Székesfehérvár önkormányzata több mint 1,5 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást nyert a Belváros rehabilitációjának folytatására, ennek keretében került sor a csatornázási munkálatokra.

Bővebben...
 
Jövő nyárra új belvárosunk lesz PDF Nyomtatás E-mail

  A városban zajló fejlesztések nem kímélik a belvárost sem. Joggal szeretnék tudni az emberek, hogyan állnak a munkálatok, mire lehet számítani. E kérdésekben a legotthonosabban Barabás Emőke városfejlesztési és városüzemeltetési igazgató mozog, ezért őt faggattuk.

 

Bővebben...
 
Megkezdték a Fő utca felújítását PDF Nyomtatás E-mail

Székesfehérvár - Ahogy korábban ígérték, amint nulla fok fölé kúszott a hőmérő higanyszála, a közbeszerzésen nyertes cég megkezdte a Fő utca alatt húzódó közművek felújítását.

 

Bővebben

 
Fagypont fölött kezdődik a kivitelezés

Pályázati támogatással valósítja meg Székesfehérvár Önkormányzata a több mint kétmilliárd forint összköltségű, a „Belváros rehabilitációjának folytatása” című kiemelt projektet. Ennek keretében újult meg a Hiemer-ház harmadik üteme és kezdődik most a Fő utca rekonstrukciója is két ütemben. Ezek közül az első - a viziközmű rekonstrukció - a hivatalos munkaterület átadással a mai nappal elindult.

Bővebben...
 
TELJES A HIEMER-FONT-CARAFFA TÖMB MEGÚJULÁSA

Székesfehérvár egyik legszebb pontján – a Belváros szívében – helyezkedik el a Hiemer-Font-Caraffa épületegyüttes. Három egymást követő ütemben sikerült megteremteni a felújításhoz szükséges forrást, de 2011 novemberére elmondható: teljes egészében megújult és múltjához, valamint Székesfehérvár nevéhez méltón fogadja a látogatókat.

 

Bővebben...
 
BEFEJEZŐDÖTT A III. ÜTEM KIVITELEZÉSE

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata 1.787.180.464 forint vissza nem térítendő támogatást nyert a „Belváros rehabilitációjának folytatása” című kiemelt projekt megvalósítására. A KDOP-3.1.1/D-2009-0005 azonosítószámú projekt teljes költségvetése 2.182.485.968 forint, mely tartalmazza a támogatási összegen felüli 18% önkormányzati önerőt is (395 millió forint). A projekt egyik fő eleme a Hiemer-Font-Caraffa épülettömb III. ütemének rekonstrukciója, ezen belül étterem, rendezvényterem és a babamúzeum kialakítása volt.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

3. oldal / 3